W.

Förebygg AB

Säkerhetsföretag får en modern design

Webbutveckling, E-handel, Google Ads, Sökmotoroptimering, Projektledning

Kort om projektet.

Förebygg är ett säkerhetsbolag på den svenska marknaden. Det är också precis vad deras idé är: Att bidra till ett tryggare Sverige. Deras vision är att utveckla säkerhetstjänster och vara en marknadsledare där de bidrar till nollvisionen inom bostadsbränder. En stor del av deras verksamhet bidrar också till att kunna förebygga bolags- och identitetskapningar i Sverige.

Webicus fick möjligheten att arbeta tillsammans med Förebygg och bygga deras webbsida och digitala infrastruktur. Vi skapade tillsammans en strategisk marknadsplan för att nå ut till deras kunder, både ny kundanskaffning och att möta befintliga kunder. Ett av kraven från Förebygg var att sidan ska kunna gå att hantera på egen hand.

Det har alltid varit ett nöje att jobba med Webicus som har visat sig vara kunniga och snabbfotade inom sina områden. Utefter behov har vi fått hjälp med det som behövs, oavsett om det varit kort varsel eller god framförhållning. Att vi alltid kunnat följa flödet via deras strukturerade projektöversikt är mycket uppskattat förenklar kommunikationen. Idag är vårt inhouse team direkt anslutna till Webicus och bollar arbeten tillsammans där vår interna kompetens inte räcker till. Rekommenderas varmt!
Johan Hilding
VD
Förebygg AB

Webicus

arrow-leftarrow-right